Over

Over 4MIT

Opgericht in 2015 en gevestigd in Wageningen, Nederland, heeft 4MIT zich in de loop der jaren bewezen als strategische en betrouwbare partner bij het optimaliseren van uw dagelijkse terreinoperaties. Ons team combineert diepgaande kennis van transport- en logistieke IT-systemen met operationele ervaring in fysieke processen en workflows. In nauwe samenwerking met onze klanten hebben we in-house innovatieve en kosteneffectieve software ontwikkeld.

Waarom 4MIT?

Stipte levering

Met een bewezen staat van dienst voldoen we consequent aan projectdeadlines en leveren we volgens uw specifieke vereisten.

Flexibiliteit en betaalbaarheid

Of het nu gaat om uitgebreid projectmanagement of het afhandelen van ad-hoc behoeften, wij bieden kosteneffectieve oplossingen die aansluiten bij uw budget.

Logistieke expertise

Ons team beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van wereldwijde logistiek, zowel op het gebied van bedrijfsvoering als IT.

Betrouwbare ondersteuning

Wij bieden technische ondersteuning, 24/7/365.
Geen excuses, maar betrouwbare hulp wanneer u het nodig heeft.

Vraag nu een demo aan

Ervaar de bewezen kracht van het 4MIT Yard Management System, vertrouwd door enkele van de grootste hubs in Europa. Vraag nu een demo aan en we nemen spoedig contact met u op.

Zet de eerste stap naar het optimaliseren van uw yard activiteiten en het ontsluiten van nieuwe efficiƫntieniveaus.

Mis deze kans niet - neem vandaag nog contact met ons op!